Herstelwerkgroepen, trainingen, retreats

Educatie
Ontmoeten
Welzijn
Heb jij persoonlijke ervaring met ontwrichting door een psychische aandoening of verslaving en wil je aan je herstel werken? Kom dan naar Enik Recovery College. Het programma bestaat uit trainingen, cursussen, herstelwerkgroepen, evenementen en retreats,

De herstelacademie Enik Recovery College biedt een programma aan voor mensen die persoonlijk ervaring hebben met ontwrichting door een psychische aandoening of verslaving. De trainingen en werkgroepen zijn voor en door deelnemers. Zo deel je in herstelwerkgroepen je ervaringen en raak je geïnspireerd door andermans verhalen. Je kan je bewust van jezelf worden en inzicht krijgen in hoe er te leven valt met je psychische uitdagingen. Het delen van ervaringen kan daarnaast via creatieve, aandachtige of actieve werkvormen, zoals zingen, tekenen en wandelen. Enik Retreat is een full-time midweek training met overnachting. 

Meer informatie en aanmelding: www.enikrecoverycollege.nl/programma of haal een papieren folder bij een van onze locaties in Hoograven, Overvecht, Leidsche Rijn, Houten en IJsselstein.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren