Organisaties in Hoograven - Kappers

Ontdek onze 6 organisaties en initiatieven

Hairfix Goylaan
In onze zaken staan in een leuke sfeer dynamische en ervaren teams voor u klaar . Uiterraad zijn wij op de hoogte van nieuwe knip-en kleurtechnieken die horen in het modebeeld. Adviseren,service en kwaliteit zijn onze sterke punten. We gaan samen met u op zoek naar de perfecte coupe die bij u past. In het hart van Hoograven is Hairfix sinds 2009 gevestigd.
Kapsalon Bruce
Of je nu voor knippen, weaven of relaxen komt, Bruce kan het! Met een grote glimlach is hij thuis in alle haartypes. Zijn thuisland is Ghana en hij verwelkomt zijn gasten dan ook met een warm 'Akwaaba'!
Beauty & Hairstyling Yord
Maik heeft de hele wereld over gereisd om uiteindelijk hier in Hoograven neer te strijken! Voornamelijk in de VS heeft hij zijn ervaring opgedaan bij internationale modeshows en demonstraties met haarproducten. Altijd op zoek naar de beste producten, is hij nu een nieuwe natuurlijke haarlijn vanuit het Verre Oosten aan het onderzoeken. Vraag hem naar welke plek in de wereld ook en er gaat een wereld voor je open.
Kapsalon van Kesteren
In onze salon staan wij altijd voor u klaar voor een mooi kapsel, heerlijke schoonheidsbehandeling, goed verzorgde nagels, groot assortiment sieraden en lederwaren.